spacetolive

Spacetolive maakt ruimtes om te wonen en plekken om te leven als ontwikkelaar van – en investeerder in – woningen en multifunctionele projecten.

Wie zijn wij?


Een ondernemende, financieel onafhankelijke projectontwikkelaar en investeerder. Spacetolive werkt vanuit een kernteam (met Martin van Grinsven en Hugo Valk als managing partners) in langdurige samenwerkingsverbanden met diverse partijen waaronder gemeentes, makelaars, institutionele partijen, private investeerders, aannemers, adviseurs en eindgebruikers. Wij zijn actief in transformatie, (her-) ontwikkeling, realisatie en verkoop van woningen. Wij hebben een uitstekend track-record op de Nederlandse markt. 

ruimtes om te wonen

plekken om te leven

wat doen wij?


Wij hebben een focus op binnenstedelijke (of binnendorpse) woningprojecten die wij volledig woonklaar opleveren conform de wensen van de individuele koper. Voorbeelden van dit soort projecten zijn SteekterOever in Alphen aan den Rijn, De Boekerij in Nijverdal en Amsterdams Buiten in Amsterdam. 

Spacetolive ontwikkelt ook grootschaliger projecten met woningen en commerciële ruimten. Deze projecten zijn over het algemeen geschikt voor verhuur en worden verkocht aan (institutionele) beleggers. Voorbeeld van zo’n project zijn de 168 appartementen van het project Waterside III die wij ontwikkelen in Rotterdam. 

Managing partners


Martin van Grinsven

Martin ontwikkelde de afgelopen 10 jaar circa 50 vastgoedprojecten in- en om Amsterdam. Voor de start van Spacetolive, samen met Hugo Valk, was hij actief als ondernemer en investeerder in de logistieke dienstverlening.

hugo valk

Hugo is sinds 2000 actief als ondernemer en investeerder in vastgoed, FMCG en logistieke dienstverlening. Met Martin van Grinsven startte hij Spacetolive om residentiële projecten te ontwikkelen. 

Scroll naar boven